Aromaterapia

Aromaterapeuttisessa hieronnassa puhtaat eteeriset öljyt sekoitettuna perusöljyyn kulkeutuvat kehoon sekä ihon läpi että hengityksen kautta ja vaikutus jatkuu pitkään hieronnan jälkeen. Hieronnassa käsitellään kehon pehmeitä kudoksia sively-, painelu – ja puserteluotteilla ja sillä on elvyttävä vaikutus verenkiertoon, lymfakiertoon, hermojärjestelmään, hengitysjärjestelmään, lihaksiin ja muihin pehmeisiin kudoksiin. Eteeriset öljyt kulkeutuvat talirauhasten ja karvatuppien kautta ihoon ja sitä kautta verenkiertoon. Öljyjen vaikutus riippuu valituista öljyistä ja niiden kemiallisista aineosista. Jokaiselle hoidettavalle valitaan hänelle parhaiten soveltuvat öljyt oireiden ja terveydentilan mukaan. Eteeriset öljyt saadaan erilaisilla menetelmillä kasveista, kukista, lehdistä, hedelmien kuorista, pihkasta ja juurista. Hoitolassa käytän vain puhtaita luonnonmukaisesti viljellyistä kasveista erotettuja öljyjä.

Aromaterapia on hoitomuoto, jolla voi sekä ehkäistä että hoitaa erilaisia kehon ja mielen ongelmia. Aromaterapeuttinen hieronta on hellävarainen ja hyvin rentouttava hoitomuoto ja sopii siksi erityisesti stressiperäisten vaivojen hoitoon.

 

Tiibetiläinen hunajahoito

Tiibetiläinen hunajahoito ei ole varsinainen hemmotteluhoito vaan sen tarkoituksena on irrottaa ja imeyttää ihonalaiskudoksissa olevaa kuonaa, avata tukoksia, sulattaa selluliittiä ja laittaa ylimääräiset nesteet liikkeelle.

Vaikutukset:
•    Kiinteyttää, trimmaa ihoa, erittäin hyvä selluliittihoito
•    Vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa.
•    Saattaa myös auttaa epämääräisiin turvotuksiin ja kiputiloihin. Esim. migreeni, nivelkolotukset
•    Vahvistaa immuunijärjestelmää
•    Säännöstelee suolistoa
•    Uudistaa arpikudosta

Hunajahieronta on yksi vanhoista tiibetiläisistä hoitomuodoista.